Marek Niekurzak, Urolog Dzisiaj jest:   Niedziela,  26 stycznia 2020   -   26 dzień roku
lekarz Marek Niekurzak - chirurg, urolog.
Marek Niekurzak, urolog

Opinie pacjentów

Jesteś moim pacjentem? Podziel się opinią z innymi.
Zapraszam do podzielenia się opiniami o mojej pracy.
Zamieszczane opinie nie są moderowane na bieżąco,
więc proszę o zachowanie właściwego poziomu wypowiedzi.








Opinie pacjentów:


Adam     2015-04-23     (15:53)

Bardzo kompetentny i sympatyczny lekarz z doskonałym podejściem do pacjenta. Krótko i na temat a przy tym dowcipnie. Polecam


Białecki     2017-01-09     (05:19)

Bardzo dziękuję za fachowe podejście. Pozdrawiam


Olcha     2016-03-15     (21:52)

Pan doktor jest super. Ma fantastyczne poczucie humoru, a to bardzo pomaga, gdy pacjent jest przerażony i zestresowany - jednym słowem fachowiec z uśmiechem.



Andrzej     2016-03-14     (23:16)

Pan doktor jest bardzo uprzejmy i w porządku. Nic nie boli.


pacjent     2018-01-27     (08:20)

Jak dla mnie zbyt powolny ,powiedziałbym flegmatyczny.Długo myśli... Spóźnia się notorycznie na umówione wcześniej na daną godzinę wizyty. I to jest bardzo duży minus. Powinien być punktualny. Co do reszty bez zarzutu. Stawia celne diagnozy.


Andrzej     2015-10-22     (15:48)

Bałem się tej wizyty ale na szczęście diagnoza była dla mnie pozytywna :) Ekstra lekarz! Co tu dużo pisać. Niezwykle sympatyczny, pogodny, wzbudzający swoim profesjonalnym podejściem duże zaufanie. Wizyta przebiegła w bardzo miłej atmosferze, rzeczowo, konkretnie ale i z poczuciem humoru. Szczerze polecam pana Doktora!!!


endavour216     2016-03-27     (17:07)

Powiem krótko. Ze względu na swoją przypadłość mam duże doświadczenie z lekarzami - częsty dyskomfort i brak wiary w powodzenie. W przypadku pana Marka te problemy nie istnieją. Profesjonalizm i optymizm pozostają w pamięci na długo po wizycie, a co ważniejsze są pozytywne efekty zdrowotne konkretnych działań podejmowanych przez doktora Niekurzaka.

Serdeczne pozdrowienia.




Projekt i wykonanie witryny: andynodust@gmail.com :::2016::: Przygotowanie merytoryczne: Marek Niekurzak